View Single Post
Eski 30-10-2012, 12:30   #2
selenn
Ağaç Dostu
 
selenn's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 2,696
Sayın esra57, başlığıma hoşgeldiniz. Ne güzel 36 yıl sonra dükkanınızın açılışı güzel bir vesile olmuş sukulentlerle tanışmışsınız. Şimdilik 3 kare fotoğraf yüklemişsiniz ama eminim zamanla bitki sayınız artacak

Fotoğrafları incelerken gözüme takıldı; son karedeki saksı sanki biraz daha toprak takviyesi istiyor. Eğer toprak ilave ederseniz dallar kök verecek ve bitkiniz daha gür bir görünüm kazancak.

Diğer sukulentlerinizin isimleri Crassula perforata ve Crassula ovata.

Foruma bitki fotoğraflarını yüklerken ilgili başlıklarda paylaşım yapabilir, merak ettiğiniz soruları o başlıklarda sorabilir ya da kendi bitkilerinizi fotoğraflayarak gelişimini bizlerle paylaşabilirsiniz. Zamanla bitki sayınızın artacağını varsayarak ileride Esranın Kaktüs ve Sukulentleri diye de bir başlık göreceğimize inanıyorum. Böylece bizlerle kendi bitkilerinizin öykülerini de paylaşırsınız.

Bu arada daha evvel bana fotoğraf yükleme konusunda bir soru sormuştunuz. Bu bölüm size yardımcı olacaktır. Ayrıca sizi daha yakından tanımak isteriz. Burada kendinizi tanıtabilirsiniz. Hoşgeldiniz.

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön