View Single Post
Eski 21-10-2012, 14:39   #11
sigortacihasim
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hosseda Mesajı Göster
Teşekkürler sayın lokosit,

Çalışmalarım devam ediyor iyi lezzete ulaşabilmek için. Fırının ağzındaki kırıkları ustanın tamir etmesi lazım ki kapak kapanınca hiç hava ile temas kalmasın ve fırın görevini tam yapabilsin. Umudum bu hafta sonu tamirat işi hallolur.

Geçen hafta bu hali ile birde böbrek yatağı denedim. Kasap böbrek yatağının üstündeki yağın fazlasını aldı, bende de acemilik var kalsın deyemedim ama anladım ki o yağlar hiç ellenmeyecek ve et onlarla birlikte pişecek ki kurumasın. Netice olarak ikinci denemeyide geçtim. Şu anda meşe odununun köz haline gelmesi ve eti fırına astıktan sonra pişinceye kadar beklenecek süreyi tesbit etmek konusunda sorunum pek kalmadı. Onları yakaladım sayılır.

Eti devamlı aldığım yerdede bir şaşkınlık var gibi etlerin eski lezzeti yok ama hayvanlar hep irileştiler belki de ondan.
Ete hiç muamele yapmıyorum ve hiç bir şeyde ekmiyorum üzerine.
Ayrıca internette bu konuda bir kaç video buldum onları sık sık izleyip ders yapmaktayım.
Bu kış bu işi çözerim nasipse diye planlamaktayım. Sonra sıra pide yapmayı öğrenmeye gelecek.

Kilolar ne olacak onu bilemiyorum evdekiler çok söylenmeye başladılar...
Hoşseda, dostum şu ders çalıştığını söylediğin videoları bizde seyredelim.Linkini verirsen memnun olurum.Sevgiler.

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön