View Single Post
Eski 13-10-2012, 22:50   #21
muallimayhan
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-01-2011
Şehir: BURSA/İZNİK
Mesajlar: 163
Sayın Balaban: Çok değerli arkadaşlar sorularınıza açıklıkla cevap vermişler. Soağn işinde herhangi kültürel bir işleme gerek yok. Sadece dikiyorsunuz ve 3 hafta sonra hasad ediyorsunuz. Yerine yenisini dikiyorsunuz ve bu süreç sürekli böyle deavm ediyor. Bu işin sırlarına gelince:
Sulamada kullancağınız suyun EC ve Ph Değerlerini önceden bileceksiniz.
Besinlerinizi bitkinin alacağı düzeyde hazırlaycaksınız. Mesela soğan 1,4 ile 1,8 aralığında ve 6 ila 6,7 ph aralığında düzenli beslenebilir. Siz bitkiye bu ec ve ph dengesini sağlarsanız. hiç bir mücadel vs ile uğraşmadan sadece eker ve hasad edersiniz. Saygılarımla

muallimayhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön