View Single Post
Eski 12-10-2012, 12:40   #34
Asiye
Ağaç Dostu
 
Asiye's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-08-2008
Şehir: Ankara
Mesajlar: 353
Bizde yumurta ve süt ile hamurunu hazırlarız. Pazı başına 1 yumurta veya 1,5 yumurta gelecek şekilde. On kilo un kullanacaksam iki kilo irmik koyarım bu eriştenin piştikten sonra daha diri olmasını sağlamakta ve ayrı bir lezzet katmaktadır.

Bu sene üç çeşit yaptım Domatesli, ıspanaklı ve normal erişte.

Domatesli ve ıspanaklının tek farkı sütü ve domatesin suyunu ( ıspanak) eşit koyuyorum.
keserkende daha uzun kesiyorum . İki renk ve tat aynı tabakta çok iyi oluyor....

Asiye Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön