View Single Post
Eski 11-10-2012, 21:29   #30
çiftçi5234
Ağaç Dostu
 
çiftçi5234's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-01-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 390
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Ona burada galiba saçaklı diyorlar, boyları çok daha uzun oluyor ve fırınlıyorlar.
Tavuk suyu eşliğinde pişiriliyor ve üzerine de haşlanmış tavuk eti parçaları serpiyorlar.
Bizde yeme şekli diğer erişteler gibi, diğerlerinden boy farkıda yok pek fırın eriştesi diyoruz sadece odur yani.Üstüne çökelek koyuyoruz, isteyen balı toz şekeri ya da pekmezi sulandırarak koyabilir.

çiftçi5234 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön