View Single Post
Eski 19-09-2012, 17:10   #3
Maviş
Ağaç Dostu
 
Maviş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2012
Şehir: içel
Mesajlar: 905
Patlıcanlar süzülüp sini veya tepsi koyulacak. Soğumasını bekliyeceğiz.
Name:  IMG_7311.jpg
Views: 22922
Size:  63.7 KB
Patlıcan turşusunun sosu yapılışı. 4-5 baş sarımsak biber, salçası, sirke. Sarımsaklar soyulup yıkandıktan sonra ezilecek, derince bir kaba ezilmiş sarımsak, biber salçası karıştırılıp üzerine azar azar sirke eklenerek sosun sıvı kıvamına gelene kadar karıştırılır.
Name:  IMG_7313.jpg
Views: 4470
Size:  57.0 KB

Maviş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön