View Single Post
Eski 17-09-2012, 17:59   #9
Kiraz
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ayazkentli Mesajı Göster
Biz salçayı sabah kahvaltısında ne zaman yemek istesek, 2 yemek kaşığı salça ve biraz zeytinyağı ile tavada sıcak su ile sulandırıp, biraz pişiriyoruz ve kahvaltılık elde ediyoruz.

Su katmamızın nedeni, tuzu ve yoğunluğu inceliyor, fazla rahatsız etmeden yenilebiliyor. Hele birde ekşi mayalı köy ekmeği dilimlerini kızartıp, bana bana yemesi çok tatlı.
Tarif sizden, ekşi maylı ekmek benden. Çok güzel de iştahımı kapamaya çalışırken bu başlık hiç hoşuma gitmedi

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön