View Single Post
Eski 17-09-2012, 15:50   #22
üzüm
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
...
Ben de pişirerek yapmayı deneyeceğim, belki pişirildiği için rengi daha koyu renk oluyordur...
...
Sanmıyorum.

Tarhanaları çıkarıp Güler Hanım'ın koyduğu fotoğrafla karşılaştırdım. Yoğurtlu yaptığım açık renkteki gibi görünüyor, sadesi ise kabuklu yaptığınızın rengiyle aynı.

Çekirdeğiyle birlikte yapmadığımız için olmuş olabilir belkide...

üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön