View Single Post
Eski 04-09-2012, 10:58   #30
oxygene
Ağaç Dostu
 
oxygene's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 130
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir siteye giremedim. Kediler şuan gayet sağlıklı ve hala bakmaya devam ediyorum. Bir süredi bahçede barındırıyorum çevreye alışıp kendi yemeklerini bulmaları için. Kedilere sürekli bakmak istiyorum ancak görünen o ki bunu yapamayacağım.

Sürekli bahçede oldukları için gün içerisinde nereye gittiklerini takip edemiyorum. 1-2 defadır yan komşum kedilerin zaman zaman evlerinin içerisine girdiği için şikayette bulundu. Geçen hafta başı kedilerden bir tanesine bişeyle vurulmuş ve zorlanarak yürümeye başladı. Sık sık masaj vs. yaptım ve düzeldi. Ancak ertesi gün diğer bir kedi sabah topallamaya başladı ve her tarafı da ıslatılmıştı. Bir süredi yatıyor ve sürekli dinleniyordu tam iyileşti derken dün akşam beyaz kedi aynı durumda olduğunu gördüm. Arka bacaklarına basmakta güçlük çekiyor ve en hareketli olanlarından birisi bu kedi. İştahıda pek yok gibi duruyor.

Anladığım kadarıyla bizim komşu kedilere, bahçelerine girdikleri zaman pek sevecen davranmıyorlar. Şuana kadar üç tanesi aynı şekilde darbe almış hayvanların. Dün işten gelince beyaz olan kediyi sevmek için elime aldığımda ağlar gibi sesler çıkarıyordu. Özellikle arka bacaklarını elleyince.

Kedileri evden uzaklaştırmam onlar için daha iyi olacağı kanaatindeyim. Bizim komşu böyle giderse hayvanlara ciddi zararlar verecek. Sokağa terk edersem yemek bulmakta zorlanacaklar veya hiç bulamayacaklar ve telef olacaklar.

İzmir veya çevresinde olan kedi seven arkadaşlardan sahiplenmeleri konusunda yardım istiyorum. Kediler son derece temiz ve bakımlı hayvanlar. Ev içerisine alışıklar ve bahçenin bir köşesi dışında hiç bir yere tuvaletlerini yapmıyorlar. Bir süredirde bahçeye yapmıyorlar. Sokağa çıktıklarında yapıyorlar.

Ben bakabilirim diyen arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Buraya yazarak veya özel mesaj göndererek bana ulaşabilirsiniz.

oxygene Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön