View Single Post
Eski 04-05-2007, 20:21   #6
Halit Togay
Ağaç Dostu
 
Halit Togay's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-09-2005
Şehir: Ataköy-İstanbul
Mesajlar: 726
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yaramaz_tekniker Mesajı Göster
*** sana bu konuda şunu söyliye bilirim bir ilaçlama pompası vede bir adet total herbisitle olayı kökünden halledebilirsin.ilaçın üzerinde zaten kullanma şekli yazıyorudr şu kadar suya bu kadar kullanınız diye bunu yabancı otlara uygulayacaksın ağaçlara gelmemesine biraz dikkat et bide 15-20 gün sonra tekrarla total herbisit herşeyi öldürür.selektif herbisit var bide buda ya geniş yapraklıları **** dar yapraklıları öldürür. sen total al kafan rahat etsin kolay gelsin.... haberdar et beni merak ederim bak şimdi
Yaramaz Kardeşim
Alıntıdaki mantığın bir şaka olduğuna inanmak istiyorum.
Lizard
Çünkü burada bakımsızlık yüzünden hem bitkilerde çok fazla hastalık oluyor. Benim de bahçemi etkileyeceklerini düşünüyorum hem de bir sürü börtü böcek sıkıntısı söz konusu. böyle diyor.
Ancak doğal ortada yetişen bitkilerde hastalık olsa ne olur ki. Hastalıklı bitkiler kesip kopartılmış veya herbisitle öldürülmüş bitkilerden daha iyi değil mi?
Kullandığın herbisitler başka bahçelere yayılmayacak mı sanıyorsun.
Karşıdaki boş arsa aslında lizard için müthiş bir şans, birsürü böcek yabani bitki ve belki de namı müstearı için esinlendiği sürüngenler yaşayacak o arsada. Kanaatim odur ki, zeytinlerin dibini temizleyip açmak dışında hiçbirşey yapmasın.

Halit Togay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön