View Single Post
Eski 31-08-2012, 14:20   #4
hevesli meraklı
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 01-01-2011
Şehir: Ankara
Mesajlar: 299
tabaktaki reçel kavanozlara sığmayan kısım berraklığı süper tane diriliği süper

lakin;

bence biraz tatlı olmuştu. bir sonraki böle olmayacak.

sonrada dediğim gibi üstleri örttük ve soğumaya bıraktık.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis Mesajı Göster
Ben de birkaç senedir yapıyorum.. Kabuğunu soymamıza gerek olmadığı için vişne reçeline göre daha zahmetsiz ve tadı daha güzel..

Elinize sağlık..
teşekkürler selis. vişneyi bizimkiler soymuyorlar sanırım ama.

Eklenen Resimler
   
hevesli meraklı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön