View Single Post
Eski 31-07-2012, 23:00   #14
selis
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: İzmir-Bornova
Mesajlar: 2,978
Yarını bekleyemedim gece gece bahçeye gidip acı biber aradım..
Çoğu dalında kurumuş.. Sanırım taze biber olmalıydı ve 3 tane vardı..
Name:  100_2058 (Small).JPG
Views: 2308
Size:  53.6 KB

Tarifteki gibi minik minik doğrandı..
Name:  100_2060 (Small).JPG
Views: 2298
Size:  46.4 KB

Piştikten sonra şeker eklenip soğutuldu..
Name:  100_2062 (Small).JPG
Views: 6943
Size:  51.4 KB

Tadına gelirsek; önce tatlı sonra acı.. Yedikten sonra bir süre ağzınızda sizi rahatsız etmeyen bir acı kalıyor.. Ayrıca biber çok acıysa pişerken saldığı gazla sizi öksürtüyor..

Not: Bu kadar az yapacaksanız bilgisayarın başından kalkın.. Biberleri pişirirken benimki gibi dibi tutabilir.. Tatlı ve acının yanında yanık tadı da olan bir reçeliniz olmasın..

selis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön