View Single Post
Eski 01-05-2007, 22:14   #1
denizakvaryumu
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 9,099
Yaprak temizleyicisi-böcek kovucu

Botanika'dan bitkileri mutlu edecek yeni bir ürün: Çiçek Coşturan Yaprak Temizleyici...

Bitkilerin solunum yapabilmeleri ve sağlıklı bir şekilde besin üretebilmeleri için yapraklarının mutlaka temiz olması gerekir. Botanika tarafından yeni geliştirilerek satışa sunulan “Çiçek Coşturan Yaprak Temizleyici” çiçeklerinizin yapraklarını tozlardan ve böceklerden uzak tutarak solunum noktası gözeneklerinin açılmasını ve güneşten daha fazla faydalanarak hayat kazanmalarını sağlıyor.

Yapraklar, bitkilerin yaşam merkezidir. Çünkü yapraklar bitkilerin nefes almasını sağlar ve yaşamaları için gerekli olan besinleri üretir. Bir bitkinin yapraklarına bakarak sağlıklı olup olmadığını söylemek mümkündür. Bitkilerin etkili bir şekilde solunum yapabilmeleri için yapraklarının üzerindeki gözeneklerinin açık olması gerekir. Besin üretimi için ise güneş ışığından maksimum seviyede faydalanmaları çok önemlidir. Tüm bu nedenlerden dolayı bitki yapraklarının düzenli olarak temizlenmesi büyük önem taşıyor. Botanika tarafından özel olarak kurulmuş seralarda geliştirilen Çiçek Coşturan Yaprak Temizleyici, bitkinizin yapraklarının her zamankinden daha temiz, parlak ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. İç ve dış mekan süs bitkilerinin yapraklarında kullanılabilen Çiçek Coşturan Yaprak Temizleyici, aynı zamanda zararlıların yaklaşmalarını da engelliyor. Çiçek Coşturan Yaprak Temizleyici, bitkilere olumsuz etki yapmayan doğal bir formüle sahip bulunuyor.

Süs bitkilerinin yaprakları üzerinde zamanla toz tabakaları oluşur. Bu tozlar hem yaprakların gözeneklerini kapatarak solunum yapmalarını, hem de besin üretimi için gerekli olan güneş ışığından faydalanmalarını engeller. Öte yandan tozlar, bitkilerin estetik görünümlerini de bozarlar. Bu sorunları ortadan kaldırmak için bitki yapraklarınızı Botanika tarafından yeni geliştirilen ve satışa sunulan Çiçek Coşturan Yaprak Temizleyici ile temizleyebilirsiniz. Böylece bitkilerin temiz yapraklarıyla daha fazla oksijen üreterek, bulundukları ortamın havasına yüksek oranda katkıda bulunmalarını sağlayabilirsiniz. Özel olarak geliştirilen ve %100 organik bir yapıya sahip olan Çiçek Coşturan Yaprak Temizleyici, yaprak yüzeyinin pH derecesini böceklerin hoşlanmadığı bir yapıya getirerek bitkiden uzaklaştırılmasına yardımcı oluyor. Çiçek Coşturan Yaprak Temizleyici, pratik fıs fıs ambalajı sayesinde yapraklara kolaylıkla uygulanabiliyor.

Arkadaşlar,
çiçek coşturanın bu yeni çıkan yaprak yemizleyici-böcek kovucu %100 naturel (zannadersem sabun bazlı) ürününü kullanan oldu mu?

denizakvaryumu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön