View Single Post
Eski 27-07-2012, 00:38   #70
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu
 
Sûz-i Dilârâ's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-10-2007
Şehir: Tarsus
Mesajlar: 3,042
Üzülme konusunu problem yapmayın dediğiniz gibi kimseyi inandırmak durumunda değilsiniz, benim için mesele de bu değil zaten. Kaldı ki üzüldüğünüze inanırım ve yaşadığınız duyguları birebir yaşadığım için üzüntünüzü aynen hissedebilirim.

Bizler bu konuda hiçbir şey yapmıyorsak en azından hayvanları sömüren, eziyet eden, kullanan ve sırtlarından para kazanan oluşumları desteklemeyelim, onlara para kazandırmayalım ve bu düşüncemizi diğer insanlara da ulaştıralım ki bu konuda bir farkındalık oluşsun. İnanın zamanla çok şey değişiyor. Umut kırıcı şeyler de olmuyor değil duyduğumuzda haftalarca kendimize gelemediğimiz hayvan cinayetleri, tecavüzlerini haber alıyoruz.

Mesela benim oturduğum yerde insanlar benim yaptıklarım yüzünden artık hayvanlara karşı daha farkında, yemek, su vermeseler de artık eskisi kadar gaddar düşüncelere sahip değiller. Bu bile büyük bir adım burası insanı için. Hatta 3 kişiyi kazandım diyebilirim, okuldan pekçok öğrenci. Artık daha dikkatliler ve özenliler. İnşallah bir gün bütün dünya bütün insanlar böyle oluruz.

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön